SHIN ANGYO ONSHI  l  Árnybíró rajongói oldal
KÖSZÖNTŐ

Eltévedt utazó, údvözlünk Dzsusin Birodalmában! Városunkat már rég letörölték a térképekről, ám hírnevünk fennmaradt. Had meséljünk el egy történetet népünk Legendájáról, aki Árnybíróként járja a világot, és igazságot hoz a népnek. Egyetlen célja, hogy megtalálja azt, aki pusztulásunkat okozta, és beteljesítse bosszúját.

 
INTERAKTÍV

Végigolvastad már az Árnybírót? Tetszett? Vagy nem? Mi a véleményed a végéről? És a szereplőkről? Ki a kedvenced? Teljesen mindegy mit írsz, csak a mangával legyen kapcsolatos. :D

>>KOMMENTELEK>>

 
MENÜ
ÁRNYBÍRÓ LETÖLTÉSEK SZERKESZTŐ FŐOLDAL BEJELENTKEZÉS
DIZÁJN
EGYÉB INFÓK

 

CHATBOX

 

 

 
LEGENDÁK

 
HŐSÖK

NÓRA   CHRISS-KUN & BETTY-CHAN

 

 
LETÖLTÉSEK

 Minden, ami megjelent az Árnybíróval kapcsolatban. :D Ahol van magyar fordítás, az az én művem, szóval engem szidjatok érte. xD


ANGOL FEJEZETEK
 (folyamatosan frissül)
 Teljesen ingyenesen letölthető fejezetek az első kötettől (remélhetőleg) az utolsóig .zip fájl formájában. A nyelv angol, mivel a magyar Árnybíró fordítások nem érhetőek el online.

 SHIN ANGYO ONSHI OSA LOGY
Hossza: 5 fejezet     Nyelv: angol
Az első fejezet Csunhjangról, pontosabban Csunhjang és Monrjon találkozásáról szól. A többi fejezetben vicces doujinshik találhatók, amelyeket más mangakák készítettek a csapatnak. :)


1. fejezet

 Csunhjang leszáll az égből, és találkozik Monrjonnal. Hogy alakul a további életük?
2. fejezet
 Egy történet Szando kétbalkezességéről.
3. fejezet
 Mago és Mari története.
4. fejezet
 Szando mint kiskedvenc...
5. fejezet
 Mi van, ha Jang Kjung-Il megbetegszik...?

 

MAGYAR FEJEZETEK
 Bevállaltam, hogy lefordítom a két extra árnybíró kötetet, mert ezeket valószínűleg nem fogják kiadni magyarul. Ugyan úgy, mint fentebb, ezeket is .zip formátumban lehet letölteni. Egyetlen kikötés van: Ne lopd el! :D

 

SHIN ANGYO ONSHI GUIDEBOOK
Hossza: 18 oldal     Nyelv: magyar
Az első néhány oldalon Bangdzsa bemutatja nekünk a történetet és a szereplőket pár színes képpel illusztrálva. Aztán egy nagyon rövid történet következik Csunhjangról és Monrjonról.
>> Letöltés
 

SHIN ANGYO ONSHI GAIDEN STORIES
Hossza: 3 fejezet     Nyelv: magyar
 A 17. után kijövő "bónusz" kötet, amiben három szereplő háromféle múúltját ismerheted meg. Sok kérdésre fény derül, érdemes elolvasni! ;)


1. fejezet

 Vonszul története
2. fejezet
 Bangdzsa története
3. fejezet
 Az ég dala a Hold és a csillagok


 

 SHIN ANGYO ONSHI MOVIE
Itt letöltheted az első két kötet alapján készült filmet. 
Formátum: mkv fájl
Méret:162.6 Mb
Nyelv: japán
Film letöltése
Magyar felirat letöltése
 

ZENELETÖLTÉS
Boa - Song with no name
(opening)
Kenzie - My name (ending)

 

 

 


SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!