SHIN ANGYO ONSHI  l  Árnybíró rajongói oldal
KÖSZÖNTŐ

Eltévedt utazó, údvözlünk Dzsusin Birodalmában! Városunkat már rég letörölték a térképekről, ám hírnevünk fennmaradt. Had meséljünk el egy történetet népünk Legendájáról, aki Árnybíróként járja a világot, és igazságot hoz a népnek. Egyetlen célja, hogy megtalálja azt, aki pusztulásunkat okozta, és beteljesítse bosszúját.

 
INTERAKTÍV

Végigolvastad már az Árnybírót? Tetszett? Vagy nem? Mi a véleményed a végéről? És a szereplőkről? Ki a kedvenced? Teljesen mindegy mit írsz, csak a mangával legyen kapcsolatos. :D

>>KOMMENTELEK>>

 
MENÜ
ÁRNYBÍRÓ LETÖLTÉSEK SZERKESZTŐ FŐOLDAL BEJELENTKEZÉS
DIZÁJN
EGYÉB INFÓK

 

CHATBOX

 

 

 
LEGENDÁK

 
HŐSÖK

NÓRA   CHRISS-KUN & BETTY-CHAN

 

 
Linkelj!

VERSENY(EK)     amikre jelentkeztem.

 ...  ]

 

NÉV ÉS EREDET     Fogalmam sincs, hogy mikor nyitottam meg ezt az oldalt. Egy évnél biztosan régebben, talán megvan kettő is. Az indok nagyon hétköznapi. Szeretek honlapot szerkeszteni, és azzal foglalkozni, arról írni, ami érdekel, és amit szeretek. Az Árnybíró pedig abszolút ilyen. Egy olyan történet, ami akár az ötödik olvasásnál is tartogat meglepetéseket. Imádom a karaktereket, a rajzolást, és a mondákat, amikre épül. Huh...ez kissé érzelgősre sikeredett. xD
 Szóval lehet, hogy néha meguntam a szerkesztést, de eddig mindig visszatértm, és remélem ez továbbra is így lesz.

JÓ TUDNI     Nyitás: Isten tudja mikor, mondjuk, hogy 2 éve. xD   Téma: Az Árnybíró c. manga, valamint jómagam átlagos kis élete és bolondságai. :D   Felbontás: A jólbevált 1024 x 768-as méretet pártolom, de igyekszem olyan dizájnt alkotni, ami nem csúszik semmilyen körülmények között (mint egy tamponreklámban, komolyan xD). Böngésző: Amit akarsz...én háromban szoktam nézni: Firefox, Explorer, és néha a Google Chrome.

ELÉRHETŐSÉG     Itt az e-mailem: zsofi94@citromail.hu . Nincs se vendégköny, se hírdetés, se semmi az oldalon, mert nincs kedvem ezzel foglalkozni. Ha véleményed van, az elfér a chatben, ha pedig esetleg személyesebb akkor küldj e-mailt. ;)

 És végül ha szükséged van rá, itt van néhány button.

 

 

 


SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!