SHIN ANGYO ONSHI  l  Árnybíró rajongói oldal
KÖSZÖNTŐ

Eltévedt utazó, údvözlünk Dzsusin Birodalmában! Városunkat már rég letörölték a térképekről, ám hírnevünk fennmaradt. Had meséljünk el egy történetet népünk Legendájáról, aki Árnybíróként járja a világot, és igazságot hoz a népnek. Egyetlen célja, hogy megtalálja azt, aki pusztulásunkat okozta, és beteljesítse bosszúját.

 
INTERAKTÍV

Végigolvastad már az Árnybírót? Tetszett? Vagy nem? Mi a véleményed a végéről? És a szereplőkről? Ki a kedvenced? Teljesen mindegy mit írsz, csak a mangával legyen kapcsolatos. :D

>>KOMMENTELEK>>

 
MENÜ
ÁRNYBÍRÓ LETÖLTÉSEK SZERKESZTŐ FŐOLDAL BEJELENTKEZÉS
DIZÁJN
EGYÉB INFÓK

 

CHATBOX

 

 

 
LEGENDÁK

 
HŐSÖK

NÓRA   CHRISS-KUN & BETTY-CHAN

 

 
A te véleményed!
[3-1]

2010.11.17. 20:44 Idézet
Asami

 Kedves Wons Sul! Abszolút egyetértek veled. :D Szerintem ennek a mangának rengeteg tanulsága van. Hogy állj ki magadért, hogy küzdj az igazadért, és hogy ne add fel. De ha mindent elkövetsz, akkor sem biztos, hogy beteljesül minden, amire vágytál. Az élet kegyetlen.
 A varázslattal nekem semmi bajom nem volt. Mondjuk ezt maguk a szerzők is kiparodizálták a sztori háromnegyede felé, amikor Munszuék nyugaton vannak, és mindenki hülyének nézte őket azért, amiket mesélnek a hazájukról. De szerintem ez az egész mágikus dolog sokban hozzájárult az élvezhetőséghez. :)


2010.11.14. 16:24 Idézet
Won Sul

Sziasztok! Nos nekem nagyon tetszik az egész! Az életről szól, bár egy kicsit túl sok varázslatos dologgal körítve. De nekem bejön Munszu nyers modora, és hogy a történet nem túl nagy happy end-el végződik. Ez a manga az élet puritanitására mutat rá. Hogy mindenki halandó és hogy a nagy szerelmek sem valósulnak meg mindig. Az élet nem csak csillagpor és megvalósult álmok. Küzdeni kell és csak előre nézni mert a múlttal nemsokra megy az ember, a múlt inkább csak oktató anyag a jövőhöz. Szóval nem egy klisé az egész. Ettől lesz jó az egész. Egyébként Vonszul az abszolút kedvenc, az ingatag lelke miatt (én is kiborulok ha kihúzzák alólam a biztos talajt). Amúgy nagyon tetszik az oldal. Igényes és kezelhető csak így tovább.


2010.09.14. 20:08 Idézet
Asami

 Én azért szeretem az Árnybírót, mert nagyon nagyon jó a története. Nem lesz lapos a végére, egyáltalán nincs elszúrva szerintem. :) Nem tömegáru, ami csak a bishikre éshes fangirlőknek szól.
A kedvenc szereplőm alap, hogy Munszu, de nagyon szeretem Hemoszu karakterét is, mert azzal tudok a leginkább azonosulni.Egy kcsit még Adzsitét is birom, kivéve akkor, ha épp be van kattanva. xD


[3-1]

 

 


SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!