SHIN ANGYO ONSHI  l  Árnybíró rajongói oldal
KÖSZÖNTŐ

Eltévedt utazó, údvözlünk Dzsusin Birodalmában! Városunkat már rég letörölték a térképekről, ám hírnevünk fennmaradt. Had meséljünk el egy történetet népünk Legendájáról, aki Árnybíróként járja a világot, és igazságot hoz a népnek. Egyetlen célja, hogy megtalálja azt, aki pusztulásunkat okozta, és beteljesítse bosszúját.

 
INTERAKTÍV

Végigolvastad már az Árnybírót? Tetszett? Vagy nem? Mi a véleményed a végéről? És a szereplőkről? Ki a kedvenced? Teljesen mindegy mit írsz, csak a mangával legyen kapcsolatos. :D

>>KOMMENTELEK>>

 
MENÜ
ÁRNYBÍRÓ LETÖLTÉSEK SZERKESZTŐ FŐOLDAL BEJELENTKEZÉS
DIZÁJN
EGYÉB INFÓK

 

CHATBOX

 

 

 
LEGENDÁK

 
HŐSÖK

NÓRA   CHRISS-KUN & BETTY-CHAN

 

 
A SZERKESZTŐ MENÜJE

...sZEVASSZ..    Szóval ez lenne itt a bemutatkozás helye. hm hm....nehéz. xD Annyit már tudtok, hogy netes nevem Asami, a valódi pedig Zsófi. Meg egy „a” a végén, de azt nem szeretem. xD 1994-ben születtem, 16 éves vagyok, és Budapesten lakom. Van egy öcsém, Andris illetve egy kutyám és egy tengerimalacom. 
Nem vagyok túl jó tanuló, - a reál tárgyakkal nem igazán szeretjük egymást - de azért olyan rossz sem. Elég erős gimibe járok, erre szoktam rákenni a dolgokat. xD Amúgy főleg az irodalom történelem, biosz és művtöri érdekel, ha már felhoztam a sulit. A leggyűlöltebb tantárgyam a kémia, gondolom nem vagyok vele egyedül. :P
Az animéket, mangákat olyan 10 éves koromtól szeretem, mindezt persze az A/+ (fú, hogy is kellett leírni? xD) nevezetű tv csatorna révén. Eleinte InuYasha volt az isten, (szigorúan csak Lukács Laci után persze) azóta a rajongásom eléggé megcsappant.  Mind az InuYasha, mind Japán iránt is. Bocsánat, ez biztosan szentségtörés.
Amúgy szeretek zenét hallgatni, rock és metal minden mennyiségben jöhetnek, persze a koncertek / bulik is, amennyiben sok a pia és jó a hangulat. xD (A piához nem ragaszkodom...annyira.) Nemrég kezdtem el gitározni tanulni, ki tudja, még a végén rocksztár is lehetek. Bár ebben én magam sem reménykedem. Nagyon szeretek még rajzolni, szeretnék majd valami ilyesmivel foglalkozni a jövőben. A photoshop, meg a grafikázás is érdekel, de nem szeretem ipari mennyiségben gyártani az ilyesmiket.
Filmet nézni szintén szeretek, a romantikus vígjátékot ugyan úgy, mint a horrort illetve thrillereket. Az egyetlen sorozat amit nézek/ néztem az a True Blood, de főleg unalomból. A How I Met Your Mother sem rossz viszont.
Olvasni szintén jó dolog szerintem, általában minden könyvet elolvasok ami a kezem ügyébe kerül. Kivéve a sci-fit, vagy a fantasyt, azok nem igazán érdekelnek.  Bár igaz ami igaz mostanában tudományosabb könyveket olvasok. A második világháborúról, görög mondákról, hinduizmusról. Lehet, hogy komolyodom? :O
Sport...sok mindent csináltam, legutoljára a lovaglást. Egy éve abbahagytam, de szerteném folytatni, mert jó, és illene már kitartani egyvalami mellett. :) Szeretek még röpizni és síelni is. Minden vágyam, hogy megtanulhassak snowboardozni.

TÖMÖRÍTETT MAPPA
SZERET VAGY NEM SZERET?
LÁBJEGYZET

Nickname   .honnan jött az Asami?
A sulim
Rajzok  .ne sajnálj, írd le ami eszedbe jut! :D
Írások   .itt viszont sajnálhatsz xD
Könyvek   .kedvenc könyveim
Anime   .kedvenc animék
Manga   .kedvenc mangák
Zenekarok   .a legjobb bandák  :3
Avatarok   .egy kis grafika

 

SZŐRÖSEK ÉS SZŐRTELENEK

 

 


SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!